fredag 30. november 2012

NYHET! Kavinsky – Odd Look (Preview)



Bilprodusenten BMW har nylig lansert en helt ny reklamefilm for deres elektriske BMWi serie, og lydsporet er en preview av Kavinsky's "Odd Look". Sannsynlig vil "Odd Look" komme i Kavinsky's neste album. Reklamen er laget av reklamebyrået JWT Paris for BMW Frankrike, så det er ikke rart at Kavinsky brukes for å fremme denne elektriske bilen!

lørdag 24. november 2012

The Mother We Share

Etter å ha hørt mye på musikk i det siste, klarer jeg ikke legge fra meg denne. Den har ligget ute en stund og spilles stadig på NRK P3. Jeg blir like overasket (hver gang) over hvor mye jeg liker den låten. Dere har sikkert hørt den før, men det gjør ingen ting!

fredag 16. november 2012

FKJ - Lying Together


French Kiwi Juice (FKJ) - Lying Together har virkelig slått an. Denne kom for 15 dager siden og har blitt hørt på jevnlig. Phunky som få, deilig og rå. Denne funker fett! 


Bondax - Just Us


Bondax består av to unge producere fra England. De lager bass inspirert musikk som virkelig er vært en lytt. De kom nettopp med en ny remix av Rudeimental - Not Giving In. Detter ikke remixen, men "Just Us". Start opp pop-anlegget og skru volumet til 11!


Blende - Fake Love

Rå tøff basslinje og et skikkelig sammensatt stykke med Rebecca (fra Rebecca and Fiona) på vokal. Fake Love eskalerer og jeg må derfor advare dere med følsomme arrektor pili-muskler. Dette produktet kan føre til gåsehud! 

Zemaria - Past 2 (Pyramid Remix)

Pyramid er en fransk lovende artist som helt sikkert vil komme med mange fete låter fremover. Her er en remix som alltid lurer frem et smil, enten jeg vil eller ikke...

Oliver - Memories Of The Future

Dette er en konge låt av Oliver. Selv om den ikke er ny gir jeg den oppmerksomhet fordi den rett og slett må høres mer!

Spada - Claire

Etter en slitsom uke er det deilig å komme hjem, koble ut og bare ta det rolig før det bærer videre. Med "Claire" er det veldig lett å bytte stress og mas med ro og fred.

Surrender! - Locate

Da braker det løs med premiere på innlegg! Det aller første innlegget er det Surrender! som får æren av å pryde! Surrender! er 23 år i fra Istanbul i Tyrkia. Håper dere liker den like godt som meg! Jeg anbefaler å sjekke ut flere låter av artisten som "Volute", "Conflicted" og Blende sin remix av "S_M_A_S_H".

Stay tuned for flere låter!